Do kraja 2020 možete iskoristiti specijalnu akciju za Omni-Biotic Pandu, u kojoj možete dobiti 1 besplatno pakovanje!

Da li redovno koristite Omni-Biotic Panda? Onda je naša akcija baš za vas! Ako kupite 10 pakovanja Omni-Biotic Panda, isecite bar-kodove sa kutija, zalepite ih na našu specijalnu promotivnu karticu, popunite potrebne informacije i možete da dobijete 1 besplatno pakovanje proizvoda.

Potražite kartice u kutijama proizvoda u apoteci, a takođe, sada možete da preuzmete i karticu sa našeg web sajta na linku dole. Popunjenu karticu možete pokazati i predati u apoteci da biste dobili besplatno pakovanje. Detaljne uslove možete pročitati na samoj kartici, a ako imate pitanja, ne oklevajte da nas pitate preko kontakt forme na sajtu.

Omni-Biotic Panda  je probiotik za majku i bebu od prvog dana rođenja. Sadrži kombinaciju 3 specijalno odabrana bakterijska soja sa visokospecifičnim funkcijama koje potpomažu vitalnu populaciju bakterija u dečijim crevima i sazrevanja imunološkog sistema deteta. Ne samo to, već se pokazalo u studijama da su ove vrste korisne kada postoje porodične teškoće s alergijama ili je potrebno da porođaj bude carskim rezom. Omni-Biotic Panda pomaže kod zatvora kod budućih majki i njihove dece, kao i kod grčeva kod beba.

Omni-Biotic Panda pruža mogućnost zaštite protiv atopijskih manifestacija, ako se koristi pre i posle porođaja. Omni-Biotic Panda takođe se preporučuje posebno za osetljive starije osobe. Naročito su dobra iskustva na polju visokog stepena intolerancije na hranu, kao i na polju onkologije posle hemoterapije ili radioterapije.


Pročitaj više za Omni-Biotic Panda

Akcija za lojalne klijente Omni-Biotic Panda