Tamara trpi teške i dugotrajne glavobolje skoro 20 godina, ali klasičnu migrenu sa aurom ima dijagnostikovanu od 2018 godine. U početku su napadi glavobolja bili ređi i manjeg intenziteta i trajanja i uspevala je da ih savlada sa standardnim analgeticima, ali su postepeno postajali češći i trajali duže.

„Dobijala sam nekoliko napada mesečno, sa trajanjem između 24 sata i 48 sati. Posetila sam neurologa i dao mi je dijagnozu klasične migrene sa aurom. Simptomi su veoma jaka i konstantna glavobolja, visoka osetljivost na svetlo i na buku, kao i mučnina i povraćanje.

Glavobolje imam već skoro 20 godina, ali napade migrena sa vizuelnim poremećenjima, osetljivošću na buku, mučninu i povraćanje imam oko 3-4 godine. U početku sam koristila standardne analgetike sa metamizolom ili ibuprofenom, a zatim je neurolog propisao terapiju sa tri leka za migrenu. U ovom trenutku uzimam jedan lek već drugi mesec i drugi za napade, ali definitivno ovaj za napade mi ne pomaže.

Za Omni-Biotic Migra, sam saznala pre otprilike 2 meseca u razgovoru sa poznanikom i on mi ga je preporučio. Napadi su mi bili toliko česti da sam bila spremna da pokušam, a ako ne pomogne, bar ne može da naškodi. Koristim proizvod 30 dana, a učestalost napada se definitivno smanjila, kako sam imala 4, a ponekad i 5 napada mesečno. Kada sam koristila Omni-Bibiotik Migru 30 dana, imala sam samo jedan napad i bio je bez mučnina i povraćanja. Osećam se dobro i verujem da će napadi biti ređi i da će biti mnogo lakše. Svakako bih preporučila Omni-Biotic Migru svakome sa sličnim simptomima. “

Dama, koja pati od klasične migrene sa aurom, se oseća dobro uz Omni-Biotic Migra