vedra-international

Stručnost i iskustvo u prodaji i marketingu farmaceutskih proizvoda

Mi smo Vedra International – kombinujemo dugogodišnje iskustvo na farmaceutskom tržištu sa inovativnim pristupima, kako bismo osigurali da pacijenti dobijaju najbolje proizvode za svoje zdravlje.

Naša vizija je da pružimo pacijentima moderne, efikasne i kvalitetne proizvode i usluge od vodećih međuraodnih farmaceutskih proizvođača, sa kojima se oni mogu biti konačno zdravi!

Naša misija je da izgradimo stabilna i dugoročna partnerstva sa farmaceutskim proizvođačima, lekarima, farmaceutima i pacijentima, da budemo njihov poželjan i pouzdan partner i da rastemo zajedno pružajući im naše znanje, iskustvo i stručnost na farmaceutskom tržištu!


Logo Allergosan_magenta_freigestellt

Austrijsku firmu Institut Allergosan osnovala je pre više od 20 godina dr. Anita Frauvalner. Vizija je “lečenje iznutra” kroz poseban holistički pristup, prema kojem je varenje vrlo važno i neophodno za ljudsko zdravlje. Stoga je i fokus Institut Allergosan-а na zdravlju najvećeg organa u ljudskom telu – creva. Institut razvija i distribuira proizvode izrađene u potpunosti od prirodnih supstanci kao što su probiotičke bakterije, biljni ekstrakti i minerali.

Zahvaljujući intenzivnoj saradnji sa renomiranim medicinskim, farmaceutskim i biohemijskim naučnicima, kao i brojnim istraživanjima i brojnim iskustvima, kompanija je postala lider na tržištu probiotika u Austriji i još 7 evropskih zemalja. Najuspešniji proizvodi Institut Allergosan-а iz OMNI-BIOTIC® serije nalaze se na srpskom tržištu.